Terrænet på banen er ændret med bakker, åløb samt skyttegrav fordelt over den 13.500 kvm. store bane. Safezone er etableret med strøm, lys, overdækning og container med bod, hvorfra der sælges BBs, CO2, luft, drikkevarer samt lidt godt til ganen mm. Idet området er ejet af Kettingehallen, er det påkrævet at bruge BIO BBs på FVS Hardballbanes faciliteter. Almindelige BBs er IKKE tilladt. Det er muligt at købe BIO BBs i boden.
Safezone
125 kvm. stor overdækket safezone med både bænke samt ståpladser. Gratis strøm ved ståpladser til bl.a. opladning af batterier. Fra Safezone er der adgang til boden, hvor der både kan købes udstyr samt forfriskninger og det er ligeledes her, man melder sig til spil.
Byen
Område med seks huse, som bliver indkranset af åløbet. I byen findes der ud over huse også en række covers og let beplantning. Byen kan tilgås blandt andet via. de tre broer. 
Bjerget
Banens højeste punkt, som giver godt udsyn til de fleste områder. Bjerget har tæt beplantning af blandt andet pil og diverse græsarter. 
Bananen

Bakken, der er formet som en banan, er placeret mod skoven bagerst på banen. Herpå er der tæt beplantning i form at pil, diverse græsarter, ligusterbuske samt nordmannsgran.

 

Skoven
Bag trådhegnet på banens punkt længst væk fra safezone, samt rundt om banen, findes banens skov. Området er tæt beplantet med løvtræer og lave buske. 

Militærbasen
Opbygget af seks 40 fodscontainere. Forår 2021 vil omdannelse til en realistisk militærbase med gangbro samt udkigstårn påbegynde. Militærbasen bygges med økonomisk støtte fra Nordea Fonden.
Nordbunker
Findes i forbindelse med skyttegraven. Halvdelen af underjordisk og den anden halvdel over jorden. Bunkeren har to udgange – en mod militærbasen og en, der fører ud i skyttegraven.
Sydbunker
Findes i forbindelse med skyttegraven. Via. en stige kan 1. sal tilgås – herfra er der er godt udsyn til det meste af banen – men også stor risiko for at blive skudt fra skoven og bananen, mens du mindst venter det.