Spiltyper hos FVS

På FVS Hardballbane spilles der primært på hele banen, men denne kan også deles op i mindre sektioner. Spillerne tildeles ved tilmelding til spil et hold, som gennem dagen kan blandes på ny efter tilpasning.

Team Deathmatch

Spillerne er organiseret i 2 hold, som starter i hver sin ende af banen. Det hold, der først har udslettet det modsatte hold, har vundet spillet.

Frontline

5 flag fordeles på banen, som holdene skal erobre, ved at hejse et flag. Når et hold har indtaget flaget, kan de herefter bruge det som spawn. Det hold, der har flest flag, når spillet slutter, har vundet.

Attack and defend

Et hold starter i byen eller militærbasen og skal forsvare denne, mens det andet hold starter uden for og skal ved at hejse et flag og forsøge at indtage det andet holds plads.

VIP / President

Præsidenten skal evakueres til et sted på banen – undervejs må han ikke blive skudt. Præsidenten har et hold som bodyguards, som skal beskytte ham fra det andet hold.

Keglespil

Der er et givet antal kegler fordelt på banen, som skal indsamles af holdene og bringes til holdets samlested. Der spilles på tid og holdet, der har flest kegler på samlestedet, når spillet er slut, har vundet.

TTT

Alle spillere får et kort. Der er tre forskellige typer kort: uskyldige, terrorister og detektiver. Herefter er det et spørgsmål, hvem der har fået hvilket kort – og om hvilken gruppe, der står tilbage til sidst. 

Keglespil nat

En kegle med påmonteret lygte placeres midt på banen. Holdene spawner to forskellige steder på banen, hvorefter de skal forsøge at bringe keglen til deres spawn.

Spilleders idé

Spillederen kan til spildag komme med andre og nye spiltyper, hvorpå han prøver at udnytte banen og antallet af spillere optimalt.